Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Fel Rubí

Fusteria. Especialistes en lacatge i vernissat a Rubí

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Treballem la fusta en totes les seves fases. Una gran varietat de serveis a mesura destinats a superar les expectatives i les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Treballem per a professionals de la fusteria, decoradors i dissenyadors amb serveis de lacatge i vernissat de tota mena de mobiliari i elements de decoració.

Una altra de les nostres especialitats són els treballs en or, plata i bronze, amb modernes tècniques i materials de diverses composicions que aconsegueixen espectaculars resultats en qualsevol superfície.

Dissenyem, fabriquem i instal·lem mobles de cuina i bany, tot tipus de mobles per a la seva llar o negoci, revestiment de parets i sostres, col·locació de parquet, vernissats i lacatges per a tota mena de superfícies i a més, restablim els seus mobles antics, transformant, modernitzant o recuperant el seu estat original.

Tenim capacitat per a dur a terme qualsevol tipus d'idea o projecte, tant per a clients particulars com empreses.

Una vegada acabat el treball en el nostre taller, passa per un minuciós procés de comprovació, revisant cada detall, seguidament, el portem al seu domicili deixant-lo totalment muntat,.

Confiï en els nostres anys d'experiència i professionalitat a l'hora de triar una empresa seriosa i de confiança.

Per a nosaltres és molt important la qualitat dels nostres treballs i que els clients que ens encarreguen un treball quedin satisfets.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Passeig de la Riera, 71 08191 Rubí Barcelona
Passeig de la Riera, 71 08191 Rubí Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied